МОДА И ДРЕХИ ЗА МАКСИ ДАМИ

Модният свят обръща все по-голямо внимание на дамите големи размери. Тук можете да намерите подходящите дрехи  - макси мода


Комплекти макси мода на достъпни цени. Съчетание на болеро и рокля, блузи и жилетка и още десетки добри поподения в секцията- http://bg-look.com/сетове-и-комплекти-за-макси-дами


Макси Мода -Есенни Колекции от bg-look.com ? Да, Вече Налични Модели за Сезон Есен 18.  Туники, Пончо и Дамски Рокли На Ваше разположение.

Отново всичко ще се поръчва по размери на клиента. Оставяме опцията за връщане до 14 календарни дни. Безплатна доставка над 100 лв.

СТАТИИ : 

. Макси модата. Особености и интересни модели , които могат да допаднат на нашите клиентки.

Новите колекции на макси модели на много дизайнери са видно различни от това което сме свикнали да наблюдаваме в предните години. Какво имаме предвид? Факта, че възрастовата граница на клиентите в раздел макси мода със всяка година слиза все по-надолу – де факто възрастовата група не е само жени над 50-те, а е вече между 25-50 години. По една или друга причина съвременните дами са с по-пищни фигури отпреди да речем края на 20-ти век. А това оказва и влияние на начина на обличане и кройките , които дизайнерите предлагат на своята публика. Ето какво забелязахме като трайна тенденция :

  1. Рокли за макси дами – повече дантела, отворени гърбове и дори цепки на дългите поли на роклите. Пищният ханш не е за криене , а напротив – точно обратното- е абсолютен „централен елемент“ в цялата композиция. Съчетанието дълга рокля и подчертан ханш е предпочитано сред групата 25-35 години

2.Туники-рокли макси мода- отново повече детайли , по спортни и удобни модели. Повечето са широки и разкроени модели , подходящи за всяка възраст. Ежедневно изпълнение за максимално удобство.

3.Клинове- да разбира се – основно за по-млади клиентки до 28 години. Спортен вариант , който е вече не малка част от ежедневното облекло.  Повечето модели са едноцветни в тъмната гама , но не липсват и по-смели идеи със цветни щампи.

4.Блузи – дълъг и къс ръкав. По-разчупени и асиметрични кройки.

Подходящи за по-високата възрастова граница. Летните модели са във флорални мотиви.